KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Apr. 21.

Friss hírek

Bezár a siófoki Coke Club: 2012-ben már nem nyit ki a Beach House PDF Nyomtatás E-mail
Balatoni hírek
Írta: Administrator   
2012. április 24. kedd, 18:32

Bezár a siófoki Coke Club: 2012-ben már nem nyit ki a Coca-Cola Beach House Siófokon. A Fonyódi Városi Bíróság ítélete szerint a siófoki Coke Clubnak este 9 órakor be kellene fejeznie minden zeneszolgáltatást. A döntés nem teszi lehetővé, hogy a társaság a rendezvényeket a korábban megszokott minőségben megtartsa, ezért bezárják a klubot – áll a Coca-Cola Magyarország közleményében.

A Coca-Cola Magyarország mindenkor a hatályos jogszabályoknak megfelelően működik, ezért az ítéletet tiszteletben tartja; a lehetséges jogi lépéseket jelenleg vizsgálja. A rendezvénysorozat most búcsúzni kényszerül az elmúlt 15 év alatt szerzett több mint 100 000 rajongójától, akiknek ezúton is köszöni hűségét, és igyekszik majd számukra más formában visszahozni a Coke Club élményét.

„Sajnáljuk, hogy, a nagy közönséget vonzó helyszín nem nyitja ki kapuit – mondta dr. Balázs Árpád, Siófok polgármestere. A Coca- Cola Magyarországgal mindvégig jó viszonyt ápoltunk és a város turisztikai fejlesztése közös szívügyünk volt. Mindazonáltal a döntésüket tudomásul vesszük és a terület jövőbeni hasznosításáról a továbbiakban gondoskodunk.

Az ítélet esetleges precedens jellege elképzelhetetlen következményekkel járhat. Nem ismerek olyan nyaraló, szórakozó helyet, ahol 9 óráig lehet zenét szolgáltatni és 11 órától elsötétül a város, a vendéglátóegységek bezárnak. Ilyen szabályozás a vállalkozók tömegeit tenné tönkre, megfosztva az üdülőket a szórakozás lehetőségétől. Biztos vagyok benne, hogy nem ez a helyes egyensúly a pihenéshez és a szórakozáshoz való jog között és a helyi rendeletek sem ezt célozzák meg- Siófok nem így várja a vendégeit.”

Siófok Város Önkormányzata a megváltozott körülményeknek megfelelően még további egyeztetéseket folytat a céggel, mivel annak az idei évre érvényes szerződése van. A fejleményekről hamarosan tájékoztatást adunk.

A Siófokra nyaralást tervező vendégeinket már előre szeretnénk biztosítani arról, hogy programokban nem lesz hiány, ha más formában is, de minőségi szórakozási lehetőségekkel várjuk a hozzánk látogatókat.” (siofok.hu)