KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Mar. 23.

Friss hírek

Megkezdte műsorát a Balaton Rádió a 88.7 MHz-es frekvencián PDF Nyomtatás E-mail
Balatoni hírek
Írta: Administrator   
2012. január 13. péntek, 20:52

Megkezdte műsorát a Balaton Rádió a 88.7 MHz-es frekvencián. Közel egy éves előkészítő munka után, 2012. január 12.-én 12 órakor megszólalt Siófokon és 15 km-es körzetében a Balaton Rádió, az FM 88.7 MHz-es frekvencián.

Az adó a friss, fiatalos és változatos zenei kínálat mellett a helyi értékeket helyezi előtérbe. A zenei műsorok mellett rendszeresen jelentkeznek a jövőben kitelepülésekkel, valamint infotainment típusú, lokálpatrióta szellemiségű hír- és magazinműsorokkal.

„A rádió által elérni kívánt célcsoport a Kelet-Balaton térségében élő, valamint a nyaranta itt üdülő fiatal és fiatalos hallgatóközönség” – mondta Szabó Ferenc, a Balaton Rádió Kft. ügyvezető igazgatója. „Adásunk a földi sugárzás mellett természetesen a kor igényeihez alkalmazkodva online is elérhető, így az itt nyaralók magukkal vihetik a balatoni hangulatot, ha hazatérnek szabadságukról” – tette hozzá.

Gálosi Szabolcs, a Balaton Rádió programigazgatója elmondta: „munkatársaim a klasszikus betelefonálós, illetve SMS küldési lehetőségek mellett kiemelten a rádió Facebook oldala segítségével kívánják megteremteni az interakciót hallgató-hallgató és hallgató-rádió között.”

A programigazgató hozzátette: „a rádió indulását egy többnapos teaser kampány előzte meg, melynek keretében a frekvencián vízcsobogás volt hallható, amit bizonyos időközönként egy hang szakított meg, közölvén az indulás időpontját és a frekvenciát – a rádió nevének említése nélkül –, ezzel is növelve a kíváncsiságot és az érdeklődést a 88.7 MHz-re kapcsolók körében.” (sioport.hu)Newer news items:
Older news items: