KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Apr. 21.

Friss hírek

Válaszok a Coke Club bezárásával kapcsolatos kérdésekre PDF Nyomtatás E-mail
Balatoni hírek
Írta: Administrator   
2012. május 11. péntek, 12:56

Válaszok a Coke Club bezárásával kapcsolatos kérdésekre. A Coke Club a Facebook-on tette közzé azokat a válaszokat, mely a Coke Club bezárásával kapcsolatban merült fel a korábban ott bulizókban. Mint azt már bizonyára hallottátok, többé nem nyit ki a Coke Club Siófokon. A szomorú hír bejelentése óta megszámlálhatatlan mennyiségű kommentet és üzenetet kaptunk, melyek azt bizonyítják, igazi barátként álltok mellettünk. Ebben a helyzetben érthető, hogy sok kérdés merül fel. Mindig nagyon fontos volt számunkra, hogy elsőként értesüljetek a velünk kapcsolatos hírekről, ezért összegyűjtöttük a legtöbbször feltett kérdéseket, és itt most válaszolunk is rájuk.

A nyilvánosságra hozott bírósági ítélet jogerős? Tervezitek a fellebbezést?

A bíróság ítéletét tiszteletben tartjuk, a lehetséges jogi lépéseket pedig még vizsgáljuk. De bárhogyan is alakulnak a jogi ügyeink, ez döntésünket nem befolyásolja, vagyis a Coke Club végleg bezárja kapuit.

Hová költözik a Coke Club? Lesz új hely?

A Siófoki Coke Club nem nyit ki többé, nem keresünk új helyszínt.

Vissza fogtok jönni valamikor Siófokra?

Nem tervezzük, a döntésünk végleges, és más helyszínre sem szeretnénk költöztetni a klubot. Sajnáljuk a történteket, hiszen másfél évtizedig jól együtt tudtunk működni a helyi önkormányzattal, és úgy gondoljuk, sikerült értéket teremtenünk Siófokon.

Mi lesz a július 28-ra beharangozott Calvin Harris bulival?

Az idei programot nem tettük közzé, az eddig elkészült és a folyamatban lévő programok szervezéséért felelős partnerekkel felvettük a kapcsolatot.

Mi lesz a Petőfi sétány többi szórakozóhelyével? Azok is bezárnak majd 9-kor?

Nem. A Fonyódi Városi Bíróság ítélete csak a Coke Clubra vonatkozik.

A Fonyódi Városi Bíróságnak mi köze van a siófoki Coke Clubhoz?

Az ügyben eljáró bíróság kijelölése nem a mi feladatunk.

Küzdelem és harc nélkül feladjátok és egyszerűn beletörődtök a klub bezárásába?

Nagyon nehéz volt meghoznunk azt a döntést, hogy nem nyitjuk ki többé a Coke Clubot. Mindent megtettünk azért, hogy idén nyáron is úgy üzemeltethessük a klubot, ahogyan és amiért annyian szeretitek, de mivel a minőség kérdésében nem kötünk kompromisszumot, inkább búcsút veszünk a Coke Clubtól, és új vizekre evezünk remélve, hogy oda is velünk tartotok.

Veszteséges volt a Coke Club, nem érte meg és az ítélettől függetlenül is be akartátok zárni?

Nem, a Coke Clubot idén is ki szerettük volna nyitni. A tavalyi szezon végén úgy búcsúztunk tőletek, hogy "találkozunk jövőre", és valóban így is gondoltuk. A Coke Club nagyon sokat jelentett nekünk, ez nem csak egy feladat volt, amit meg kellett csinálni, hanem egy olyan ügy, amivel télen-nyáron, szünet nélkül szerettünk foglalkozni.

Miért nem használjátok ki a jogi ügyek hosszas elhúzódását és nyitjátok ki a Coke Clubot idén is?

Az ítélet egyértelmű, vagyis este 9 órakor be kellene fejeznünk minden zeneszolgáltatást, és 11-kor kellene bezárnunk. A Coke Club a nappali standolással és az esti bulizással együtt volt teljes. Egyik vagy másik nélkül már nem lenne ugyanaz. Nem akarunk olyan kompromisszumokat kötni, amik korlátozzák az eddig megszokott minőséget vagy hangulatot.

Miért nem hoztok össze gyorsan egy rövidebb, pár napos vagy egyhetes bulit máshol?

Amit Ti láttatok a Coke Clubon, az egy nagy csapat sok hónapos munkájának eredménye. Megígérjük, hogy Ti lesztek az elsők, akik megtudják min dolgozunk. Mi is szeretnénk minél hamarabb veletek bulizni.

Gondoltatok már petícióra, aláírásgyűjtésre vagy bármilyen tiltakozásra a bírósági ítéletének befolyásolására, vagy megváltoztatására?

Nagyon jól esik, hogy ennyien aktivizálnátok magatokat az érdekünkben. Higyjétek el, hogy minden törvényes eszközt bevetettünk, hogy bizonyítsuk az igazunkat, ezért nem tervezünk vagy támogatunk semmilyen petíciót, aláírásgyűjtést, illetve tiltakozást sem a helyszínen, sem máshol. Tiszteletben tartjuk a bíróság döntését, de már gondolkodunk a további lépéseken.

Forrás: Coke Club - Facebook