KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Mar. 23.

Friss hírek

Cofidis hitel és Cofidis gyorskölcsön: megéri-e igényelni a Cofidis hitelt? PDF Nyomtatás E-mail
Belföldi hírek
Írta: Administrator   
2011. szeptember 15. csütörtök, 13:46

Cofidis hitel és Cofidis gyorskölcsön: megéri-e igényelni a Cofidis hitelt? Mostanában sokat hallani a Cofidis hitelről, de vajon megéri-e a hitelfelvevőnek, hogy belemenjen ebbe a hitel-tranzakcióba? Hogyan igényelhet COFIDIS Gyorshitelt? A COFIDIS Gyorshitel rövid idő alatt és egyszerűen igényelhető telefonon, vagy Interneten keresztül. A COFIDIS telefonos előminősítési rendszere jelentősen lecsökkenti az általában hosszadalmas hiteligénylési procedúrát.

Havi törlesztéseit több módon is elvégezheti, ez a szabadság két személyi kölcsön típusra vezették be, melynek neve ,Komfort és Komfort Csekkes. Ugye már Ön is sejti melyik milyen fizetési módot takar. A titok mint azt tudjuk a részletekben van, lássuk hát őket.

Komfort személyi kölcsön esetében a törlesztőrészleten felül más költség nem terheli a hitel felvevőt. Akkor összeget kell visszatörlesztenie amekkora a szerződésen szerepel. Nincsen folyósítási jutalék és egyéb költségek úgy mint számlavezetési díj vagy hitelbírálati díj.

A Komfort Csekkes COFIDIS  hitel esetében számítanak fel 400,-Ft/ hó befizetési díjat, de ezt rendszeres utalással kivédhető.

A két személyi kölcsön között ez a lényeges különbség, mely a visszafizetés módjában tér el.

Egy példa melyet 500.000,-Ft esetében vizsgáltunk:

Csekkes fizetés esetén COFIDIS Komfort
Havi törlesztés 18.350,-Ft 17.950,-Ft
Futamidő: 48 hónap 48 hónap
Fizetendő összeg 844.100,-Ft 825.700,-Ft

Bővebb információkat a Cofidis oldalán talál:

CofidisNewer news items:
Older news items: