KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Mar. 23.

Friss hírek

Frisss FM néven új rádió indult Szombathelyen PDF Nyomtatás E-mail
Belföldi hírek
Írta: Administrator   
2012. január 03. kedd, 12:01

Frisss FM néven új rádió indult Szombathelyen. Frisss néven új kereskedelmi rádió szól Szombathelyen és környékén a 97,7 megaherzes frekvencián; a december vége óta hallható rádió indulását jelentős plakátkampány előzte meg, de hivatalos megnyitót nem tartottak - mondta Kremser Csaba, a rádió ügyvezető igazgatója az MTI-nek.

Mivel a vasi megyeszékhelyen már két, komoly tábort maga mögött tudó rádió működik, az "újszülöttnek" teljesen új műsorstruktúrával kellett színre lépnie - mondta. A legújabb zenék áradatát csak a 12-20 másodpercben maximalizált műsorvezetői megszólalások tarkítják, illetve nem sugároznak kívánságműsort - említett példákat.

A Fisss FM-nél dolgozó rádiósok szigorúan csak fontos információval szakíthatják meg a hömpölygő zenéket, tudva, hogy a szombathelyiek erős lokálpatrióták, akik árgus szemekkel figyelik a helyi jellegű híreket - fogalmazott az ügyvezető igazgató, megjegyezve, hogy természetesen óránként híreket is mondanak.

Kremser Csaba közlése szerint elsősorban zenével kapcsolatos magazinműsorokon törik a fejüket, például helyben is jól ismert, híres emberekkel, zenészekkel, művészekkel vezetnek majd közösen műsort, de adásaikban továbbra is a zenéé marad a főszerep.

A rádió többségében nem magyar nyelvű zeneszámokat sugároz majd, de természetesen lesznek magyar dalok is, a főszabály azonban, hogy minél változatosabb legyen a műsor - mondta az ügyvezető, hozzátéve, hogy az első visszajelzések kifejezetten biztatóak, a hallgatói véleményeket pedig megszívlelik. (MTI)Newer news items:
Older news items: