KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Mar. 23.

Friss hírek

Halálos baleset történt a kőröshegyi völgyhídon PDF Nyomtatás E-mail
Belföldi hírek
Írta: Administrator   
2012. január 14. szombat, 09:11

Halálos baleset történt a kőröshegyi völgyhídon. Egy román rendszámú autó és egy kamion ütközött hajnalban az M7-esen, a balesetben az autó jobb oldala ütközött a kamion bal oldalával, amely szinte letarolta az autó oldalának hátsó részét.

Szombaton hajnalban az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Kőröshegyi völgyhídon egy román rendszámú autó ütközött egy szintén román rendszámú kamionnal, a balesetben az autó hátsó ülésén utazó nő életét vesztette - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton.

A bejelentés valamivel hajnali 5 óra előtt érkezett a rendőrséghez. Jelenleg az autópálya külső sávjában még lehet haladni, de a hamarosan kezdődő helyszínelés idejére a Völgyhidat lezárták, és a forgalmat a 7-es főútra terelték. A helyszínelés délelőtt fél tíz körül véget ért.

Az autópálya 121. kilométernél történt balesetben az autó jobb oldala ütközött a kamion bal oldalával, amely szinte letarolta az autó oldalának hátsó részét.

A kocsiban utazó három ember közül a hátsó ülésen tartózkodó nő halt meg, más nem sérült meg. Elsődlegesen nem zárható ki, hogy a balesetet az egyik sofőr fáradságból fakadó figyelmetlensége okozta, de közrejátszhatott az is, hogy jelenleg erős oldalszél fúj a térségben. (MTI)Newer news items:
Older news items: