KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2015. Nov. 25.

Friss hírek

A keszthelyi Festetics-kastélyt 1,8 milliárd forintból fejlesztik, kiemelt turisztikai beruházásként

A keszthelyi Festetics-kastélyt 1,8 milliárd forintból fejlesztik, kiemelt turisztikai beruházásként. Kiemelt beruházásként 1,8 milliárd forintból kezdődik turisztikai beruházás a keszth [ ... ]


Kulturális örökség napjai 2012: keszthelyi programok

Kulturális örökség napjai 2012: keszthelyi programok. Nyolc településen több mint tíz helyszínen, vidéki kúriákban, tájházakban, szakrális épületekben, kastélyokban várják a látog [ ... ]Viharos széllel és hózivatarokkal támad a tél! PDF Nyomtatás E-mail
Belföldi hírek
Írta: Administrator   
2012. január 13. péntek, 10:15

Viharos széllel és hózivatarokkal támad a tél! Pénteken eleinte erősen felhős lesz az ég, és szórványosan fordulhat elő zápor, kisebb eső, majd az észak-nyugati szél egyre inkább megerősödik, majd főleg a főváros térségében és nyugaton viharossá fokozódik (60-90 km/h). Napközben felhőátvonulások várhatók, elszórtan heves záporokkal, graupel-, majd hózáporokkal, sőt keleten, északkeleten akár hózivatar is kialakulhat. Egy-egy hevesebb hózápor átmenetileg 1-2 cm-es havat is maga után hagyhat. Nem lesz még hideg, hiszen +5°C és +10°C fok között alakulhat a hőmérséklet, bár a viharos szél jelentősen rontja majd a hőérzetünket.

Szombaton és vasárnap marad az erős, viharos szél, miközben egyre hidegebb lesz. Vasárnap már lesznek olyan helyek az országban, ahol egész nap fagyni fog.

A jövő hét első felében a hideg mellé nedves levegő is érkezhet a Kárpát-medence fölé, így hózáporok, havazás is lehet, a tél teljes kelléktára megmutatkozhat. A szél továbbra is erős lehet, így akár már hófúvások is előfordulhatnak. Január 20-a körül aztán újra esély lesz hóesésre.

A kutya nem ette meg a telet, még csak most jön a java! Készüljünk fel rá! (Forrás: Köpönyeg.hu)Newer news items:
Older news items: