KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Apr. 21.

Friss hírek

Francia vendégeket csábít Hévíz PDF Nyomtatás E-mail
Hévízi hírek
2008. szeptember 17. szerda, 14:39

A magyarországi gyógyszállodák egyik legfontosabb küldõországa Franciaország, az onnan érkezõk egyik legkedveltebb célpontja a Balaton közeli Hévíz. A gyógyvízérõl ismert város ezzel nem elégszik meg, és újabb látogatókat is szeretne megnyerni magának, ezért egészségturisztikai szolgáltatásait reklámkampány keretében ajánlja a franciáknak.

A több hónapig tartó akciót a résztvevõk közösen finanszírozzák, így az imázshirdetéseken kívül megjelennek a szolgáltatók konkrét ajánlatai is. A kampány keretében internetes, televíziós és nyomtatott sajtómegjelenésekre kerül sor napilapokban, azok mellékleteiben, regionális televíziókban és nagy látogatottságú internetes tartalomszolgáltatók oldalain.

A kereskedelmi szálláshelyeken regisztrált vendégéjszakák száma alapján Franciaország a 9. legjelentõsebb küldõpiaca hazánknak, és a magyarországi gyógyszállodák számára is az egyik legfontosabb küldõország. 2008 elsõ hét hónapjában már több mint 15 ezer vendégéjszakát töltöttek el a francia vendégek gyógyszállodáinkban. A vendégek jelentõs hányadát a francia és német nyelvû Elzász régió adja, ahol egyre ismertebb a Balaton régió egészségturisztikai kínálata. Az egyik jelentõs francia túraszervezõ cég évente mintegy ezer vendéget küld Hévízre, ami mintegy nyolcezer vendégéjszakát és tisztes bevételt jelent a városnak.

(turizmus-online.hu - [origo]Balaton)

 Related news items:
Newer news items:
Older news items: