KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Apr. 21.

Friss hírek

Hévíz Card+ Még több élmény, kevesebbért! PDF Nyomtatás E-mail
Hévízi hírek
Írta: Administrator   
2011. szeptember 06. kedd, 10:03

Hévíz Card+ Még több élmény, kevesebbért! 2011. szeptember 1-el kiadásra került Hévíz város hivatalos kedvezménykártyája: a Hévíz Card+. A kártyát és a kedvezményfüzetet minden vendég ingyenesen igényelheti a szálláshelyén, ha legalább 2 éjszakát Hévízen alszik.

Képzelje el: hétfőn megérkezik Hévízre, elfoglalja szállását, élvezi a hévízi atmoszférát, a kellemes környezetet. Érkezéskor átveszi a „kulcsot” a kedvezmények világába: a Hévíz Card + előnyeit egész héten élvezi.  Nézzük csak meg, hogy egy hét alatt mennyit takarít meg a kártyával, miközben Ön kisimul, élettel töltődik fel!

Miután kipihente az utazás fáradalmait vacsorázni indul, magával viszi a kártyát így alkalmanként kb. 350 Ft-ot takarít meg. Számoljuk csak ki! Egy hét alatt ez közel 3500 Ft. Másnap meglátogatja a festői Hévízi Tavat, autóját a központi fekvésű Nagyparkolóban hagyja, itt naponta plusz egy óra parkolást kap, ami 100 Ft/óra, azaz 700 Ft egy héten. A megváltott tófürdőjegy mellé 50%-os kedvezménnyel frissülhet fel a Festetics Fürdőház élménymedencéiben, ez naponta 750 Ft, heti 3 alkalommal 2250 Ft. A kártyával kedvezményesen vásárolhat fürdőbelépőt Hévíz legpatinásabb szállodáiba is, így alkalmanként 400 Ft a megtakarítás.

Hévíz az egészségmegőrző, kényeztető lehetőségeken túl számos aktív kikapcsolódási lehetőséget kínál. A Tourinform irodában az egynapos kerékpárkölcsönzés esetén plusz fél nap kölcsönzést kap ajándékba, ez naponta 1000 Ft, heti 2-3 alkalommal 3000 Ft. Ha úgy dönt hogy, kedden golfozni, szerdán és pénteken teniszezni megy, akkor naponta 400 forintot, összesen 1200 forintot spórol.

Ezáltal Ön és párja 20.000 Ft-ot takarított meg egy hét alatt, ez egy négytagú család esetén akár 40.000 Ft is lehet.

Válogasson kedvére a Hévíz Card+ kedvezményeiből, és az aktuális csomag ajánlatainkból! Bővebben: Hévíz Kártya