KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Apr. 21.

Friss hírek

Turistacsalogató hõlégballon Keszthelyen és Hévízen PDF Nyomtatás E-mail
Hévízi hírek
2008. május 28. szerda, 20:29

Új turistacsalogató látványosság települt Hévíz-Keszthely térségbe. Egy hatalmas, 18 személyes hõlégballon repked a térségben, és viszi utasait majdnem minden nap.

Egy új színfolt és programlehetõség érhetõ el Hévízen ettõl a nyártól. 18 fõ szállítására is alkalmas hõlégballonról lehet megcsodálni a táj szépségeit egy egyórás repülés keretében. A kezdeményezés már több országban megvalósult sikeresen, Magyarországon most elõször van itt ekkora ballon.
A hõlégballonnal akár 1000 magasba is fel lehet szállni, ami biztos, hogy szükséges a repüléshez, a nyugodt, megfelelõ idõjárási körülmények.
A hatalmas kosár lehetõvé teszi, hogy kényelmesen elférjen a közel 20 utas, akiknek lehetõségük van fotókat, videofelvételeket készíteni a gyönyörû tájról. A felszálláskor és leszálláskor is aktívan bevonják a vendégeket az elõkészületi munkálatokba, majd pedig az összecsomagolásba. Az út végén oklevéllel jutalmazzák az utasokat, valamint pezsgõvel koccintanak a sikeres földetéréshez.
Az új szolgáltatásnak kedvezõ volt a fogadtatása a térségben, hiszen ez a turizmussal foglalkozó vállalkozásoknak is egy új programot jelent.

(Keszthelyi Televízió - Tóth András)Related news items:
Newer news items:
Older news items: