KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Apr. 21.

Friss hírek

Diplomaosztó ünnepség a keszthelyi Georgikonon PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
Írta: Administrator   
2012. február 02. csütörtök, 13:22

Diplomaosztó ünnepség a keszthelyi Georgikonon. A Pannon Egyetem Georgikon Karának több mint száztíz hallgatója vehette át diplomáját szombaton Keszthelyen, a Balaton Színházban.

A diplomaátadó ünnepi tanácsülésen elsőként dr. Friedler Ferenc, a Pannon Egyetem rektora köszöntötte a végzősöket, s arra kérte őket, hogy karrierjük egyengetése során ne rövid távú anyagi, hanem hosszú távú szakmai szempontok szerint hozzanak döntéseket, ami aztán anyagilag is megtérül majd.
A felsőoktatás változása kapcsán kitért rá, hogy a hazai kapacitás nagyobb, mint amennyit az ország gazdasága elbír, ugyanakkor a Pannon Egyetem rendelkezik azokkal az erőforrásokkal és lehetőségekkel, amelyek biztosítják a fennmaradását.

Az ünnepségen dr. V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár kiemelte, hogy az agrárium területén tevékenykedőknek nemcsak az egészséges élelmiszerek előállításában van kulcsszerepük, ők a természet karbantartói is egyben, és e téren is sikereket kívánt a végzősöknek.

Dr. Dublecz Károly dékán elmondta: a friss diplomások nem a legszerencsésebb időszakban kezdenek állást keresni, de a Keszthelyen végzettek döntő hányada el tud helyezkedni.

A rendezvényen a diplomák átadásán túl doktorrá fogadtak két jelöltet. (forrás: Zalai Hírlap)Newer news items:
Older news items: