KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Mar. 23.

Friss hírek

Esszencia Keszthely II. (ősz, tél) fotópályázat PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
Írta: Administrator   
2012. január 11. szerda, 15:45

Esszencia Keszthely II. (ősz, tél) fotópályázat - A Goldmark Károly Művelődési Központ Esszencia Keszthely II. (ősz, tél) címmel fotópályázatot hirdet. A következő témákban várunk fényképeket – emberek, kultúra, történelem, gasztronómia, épített örökség, hagyományőrzés, természet és egyéb témák. Kikötésünk, hogy a kép egyértelműen kapcsolódjon Keszthelyhez.

Pályázati feltételek:

A pályázaton részt vehet bárki, lakhelytől, kortól és nemtől függetlenül, aki teljesíti a feltételeket, nevezetesen:

- A fotó tárgya: Keszthely (emberek, kultúra, történelem, gasztronómia, épített örökség, hagyományőrzés, természet és egyéb témák)

- Beküldendő: max. 4 db fekete-fehér vagy színes fotó (ez lehet akár egy 4 képes sorozat is, de 4 képnél többet nem lehet beküldeni) 1 példányos aláírt nevezési lappal.

- Leadás módja: képeket postai visszaküldésre alkalmas csomagolásban, laborban kidolgozva 21x30 cm és digitális formában13x18 cm-es méretben 300dpi minőségben, CD/DVD-n

- A képek vastagsága a 2 mm-t ne haladják meg az üvegek közti elhelyezés miatt. A sorozatok megbonthatóak legyenek.

- A fotók képoldalán nem szerepelhet az alkotók neve, névre utaló jelzés és a kép címe. A hátoldalon kérjük feltüntetni a kép címét, a szerző nevét, lakcímét, és telefonszámát.

- A kiállítási anyag a kiállítás megnyitó (Balaton Kongresszusi Központ és Színház, Keszthely) után, másodbemutatókra díjtalanul rendelkezésére áll.

- A kiállításra el nem fogadott képeket személyesen a kiállítás megnyitója után lehet átvenni. * A beküldött és kiállított képek várható visszaküldési ideje a másodbemutatók számától függően: 2013. június.

- Amennyiben a szerző alkotásai nem felelnek meg a pályázati kiírásnak, nem kerülnek zsűrizésre.

- Leadási határidő: 2012. január 31.

- Leadás helye: Balaton Kongresszusi Központ és Színház közönségszolgálat

(8360 Keszthely, Fő tér 3.)

- Leadáskor egy kitöltött űrlap csatolása kötelező (kitölthető helyben vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen kérhető).

- A szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

Zsűri: Baricz Katalin fotóművész, Péczeli Margit képzőművész, Fehér Vilmos fotós, Csengei Ágota igazgató Goldmark Károly Művelődési Központ

Díjazás: Az I., II., III. helyezett díjazásban részesül, ezenkívül kiosztásra kerülnek különdíjak, valamint a zsűri által kiválasztott képek kiállításokon vesznek részt.

A fotópályázat szervezője:

Goldmark Károly Művelődési Központ, (8360 Keszthely, Kossuth L. u. 28.)

További információ: Tel.: 83 515 230, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.Newer news items:
Older news items: