KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Apr. 21.

Friss hírek

Esténként ki is világítják a balatoni jeget Keszthelyen PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
Írta: Administrator   
2012. február 06. hétfő, 10:45

Esténként ki is világítják a balatoni jeget Keszthelyen. Míg szombaton viharos szél hordta a frissen hullott havat   a Balaton-parti városban, addig vasárnap ragyogóan sütött a nap és barátságos arcát mutatta a tél.

A városi strandon - ahol délelőtt megnyílt a jégpálya - a bejáratnál felirat hirdette: 15 centi vastag a jég, de korcsolyázni csak a kijelölt területen biztonságos, a tó ugyanis nem fagyott be mindenütt. A vendégek megerősítették: minden adott a jó szórakozáshoz - a jég kiváló, a bor és a csoki kellően forró, a langalló és a gőzgombóc pedig rendkívül finom. S az sem volt gond, ha valaki korcsolya nélkül érkezett: bérelt éleken, csizmában, szánkón is lehetett csúszni. Sokan ebüket is a jégre csábították, mások fakutyát toltak.

A városi strandon kialakított, sötétedés után kivilágított jégpálya esténként nyolc óráig várja a látogatókat. Ha lehet hinni az előrejelzéseknek, ezen a héten tartós hidegre számíthatunk, így valószínűleg folyamatosan nyitva lesz a keszthelyi téli strand. (zalaihirlap.hu)Newer news items:
Older news items: