KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Mar. 23.

Friss hírek

Újra nyit a Club of Colors, Keszthely legendás szórakozóhelye PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
Írta: Administrator   
2012. április 08. vasárnap, 17:08

2012. nyarán újra nyit a Club of Colors, Keszthely legendás szórakozóhelye. 2006-ban villmácsapásként érte a hír a partyközönséget, hogy bezárja kapuit a több száz teltházas buli után a keszthelyi Colors diszkó. Most ugyanilyen meglepetésként hatott, hogy pár napja a klub rajongóinak Facebook oldalán jelentette be a Colors régi vezetősége a hely újranyitását 2012. júniusában.

Colors 2006

Idézzük fel először a Colors bezárása előtti fájdalmas mondatokat, mely az utolsó bulira invitálta az elektronikus zene híveit:

"2006. január 21-én szombaton egy legenda véget ér. Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy a keszthelyi Club Of Colors több, mint 10 színes év után végleg bezárja kapuit. A szervezők szeretnék méltón búcsúztatni azt a sokezer hangos órát, amit vendégként náluk töltöttetek, és egyben megköszönni Nektek, hogy az évek során a Colors-ot legendává tettétek. Szeretettel várnak Titeket a búcsúéjszakán Seb Fontaine, Kühl, James Cole és Geri da Pig játékával!"

Colors 2012

A Facebook-on két napja tették közzé az alábbi közleményt, mely a Colors újranyitását hirdeti:

"A neves klub újra kinyitja kapuit a partyközönség számára, és nyáron újra dübörögni fognak a jól ismert régi, és új dallamok.
A nyitóbuli júniusban lesz, és az üzemeltetők a party helyszínéül a jelenlegi Bútorbolt melletti épület átalakítására kaptak lehetőséget. Ezúttal is köszönet Keszthely város vezetőségének, amiért erre lehetőséget biztosított.

A Colors tehát a régi management vezényletével, azonban egy új helyen fog működni, egy új koncepcióval.
A helyszín kicsit más lesz, a szellemiség megmarad.

A legenda újraéled! Osszátok meg a hírt ismerőseitekkel, hogy a júniusi nyitóbuli híre a Colors család minden tagjához eljusson!"

Reméljük, hogy a Club of Colors a régi épület melletti új helyen legalább ugyanannyi ideig fog sikeresen működni, mint korábban 1991 és 2006 között.Newer news items:
Older news items: