KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Apr. 21.

Friss hírek

800 milliós lakópark építés Keszthelyen PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
2008. november 24. hétfő, 09:47

November 18-án ült össze Keszthely Város Épitészeti Mûszaki Tervtanácsa, hogy két új beruházás épitési engedélyezési tervét megvitassák.

Bővebben...
 
Felépül a Békavár Keszthelyen PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
2008. szeptember 29. hétfő, 21:37
Helyreállítaná a Keszthely határában lévõ hajdani láp élõvilágát, majd egy különleges, turistákat is fogadó oktatató- és kutatóközpontot létesítene a Pannon Egyetem Georgikon Kara. A projekt 360 millió forintba kerülne – számolt be mai cikkében a Népszabadság. Különlegessége, hogy a központ – melyet az Ybl-díjas építész, Gunther Zsolt tervezett - szó szerint a lápban kap helyet.
Bővebben...
 
Jégkarnevál 10-én szombaton Keszthelyen PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
2009. január 10. szombat, 10:35
Néhány évvel ezelõtt számos sikeres rendezvényt sikerült Keszthelyen jégre vinni különbözõ cégeknek, szervezõknek. Persze nem átvitt értelemben, hanem szó szerint: a hidegnek köszönhetõen nem csak korizni lehetett a jégen. Az utóbbi években azonban nem volt szerencsénk ilyenhez. Január 10-én szombaton talán lesz.
Bővebben...
 
Keszthelyi szállodarejtély: Eladták, utána egy héttel leégett PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
2008. augusztus 27. szerda, 17:55
Az éjszakai szállodatûz miatt három fiút és két lányt állított elõ a rendõrség Keszthelyen. Õket látták kijönni az épületbõl közvetlenül a tûz elõtt, de a fiatalok egyelõre csak tanúk.
Bővebben...
 
OBI áruház épül Keszthelyen is PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
2008. december 17. szerda, 22:49
Csütörtökön nyitja meg kapuit Kecskeméten az OBI 23. magyarországi áruháza. A 2400 négyzetméteres kertészeti osztállyal együtt 8200 négyzetméter alapterületû áruház 1,5 milliárd forintos beruházás eredményeként jött létre, az induló árukészlet pedig eladási áron számolva 800 millió forintot tesz ki. A lánc terjeszkedése ezzel nem ér véget, hiszen a közeljövõben Keszthelyen épül fel a második balatoni és egyben a második zalai OBI áruház.
Bővebben...
 
Tragikus diszkóbaleset? Három fiatal halt meg Keszthely határában PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
2008. december 06. szombat, 13:32
Újra járható a 76-os fõút Fenékpusztánál, ahol szombaton hajnalban tragikus közlekedési baleset történt. Hárman haltak meg, amikor egy autó átszakította a szalagkorlátot, majd fának csapódott.
Bővebben...
 
Építészeti tervkiállítás nyílt Keszthelyen PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
2008. november 24. hétfő, 09:53
Keszthely város és a budapesti Építész Mesteriskola közös kiállítása nyílt meg a Balaton Színházban. A rendhagyó építészeti tervkiállítás munkáinak témája a keszthelyi piac bejáratával szembeni, Bem utcában található „foghíjtelek” beépítési terve.
Bővebben...
 
Elsõként Keszthelyen! Ingyenes apróhirdetések az új KeszthelyStarton! PDF Nyomtatás E-mail
Keszthelyi hírek
2008. május 13. kedd, 09:52
Új, barátságosabb formában várja ezentúl látogatóit a több, mint két éve töretlenül mûködõ KeszthelyStart portál.
Bővebben...
 


12. oldal / 12