KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Mar. 23.

Friss hírek

Karácsonyi SMS-ek: a 25 legszebb karácsonyi SMS üzenet PDF Nyomtatás E-mail
Minden más
Írta: Administrator   
2011. december 20. kedd, 16:12

Karácsonyi SMS-ek: a 25 legszebb karácsonyi SMS üzenet. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek mesélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

 1. Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: BOLDOG ÜNNEPEKET!
 2. Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegedben. Boldog Karácsonyt!
 3. Irigykedve néz most a Húsvéti Nyúl, mert a ma esti buliban Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog a karácsonyod s az új éved!
 4. Késői szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, itt a karácsony!
 5. Nincs szebb ünnep, szerte-e világon, mint a havas , csillogó Karácsony! Otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok! BOLDOG KARÁCSONYT!
 6. Arany napsugarakkal ragyogjon rád a Nap, bánatfelhői pihenni hagyjanak! Gyönyörű legyen előtted az élet, nagyon boldog karácsonyt kívánok Neked!
 7. Hópihe szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a kalács, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!
 8. Kicsi házban kicsi fa, azon van egy kicsi lap, arra az van írva Neked, hogy Kellemes ünnepeket!
 9. A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!
 10. Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon. Kezünkben a csengettyű, szép a világ,- gyönyörű! Áldott ünnepet!
 11. ...ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!
 12. Három napja díszítek, csípje meg a kánya! Majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába! Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mammutfenyőt vettem! :)
 13. Békés, kellemes, beiglivel célbadobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval ijesztgetős, halászlében pancsolós Karácsonyt! Szerintem...
 14. A hó alat alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szentkarácsony. Békés ünnepeket kívánok!
 15. Nincs édesebb ünnep e világon, mint a havas csillogó Karácsony.Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok.BOLDOG KARÁCSONYT!
 16. Királyok Bölcsessége, Angyalok Tisztasága, Pásztorok Egyszerűsége ragyogja be Karácsonyod.
 17. Kívánd, hogy amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután.Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet. Én pedig békés karácsonyt kívánok Neked!
 18. Lehalkul a város zaja karácsony estére. Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye. Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon.
 19. Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácsban, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen Karácsony!
 20. Sebesen közeleg a karácsony este, vajon a fa alatt ajándék lesz-e? Kívánom, legyen ott minden ami kell, s életed útját siker kísérje el.
 21. A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet. BOLDOG KARÁCSONYT!
 22. Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!
 23. Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Boldog Békés Ünnepeket!
 24. Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!
 25. Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet. Készül a sok finom étek, melegszik a családi fészek. Kívánok nektek, Szép Karácsonyt, s Boldog Új Évet!