KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Mar. 23.

Friss hírek

Gyenesdiás a legkedveltebb zalai nyaralóhely PDF Nyomtatás E-mail
Nyugat-balatoni hírek
Írta: Administrator   
2011. szeptember 14. szerda, 08:05

Gyenesdiás a legkedveltebb zalai nyaralóhely. Gyenesdiás kapta idén a „legkedveltebb zalai nyaralóhely” címet. A Zalai Hírlap által meghirdetett versenyen Gyenesdiás érte el a legtöbb pontot. A megkérdezettek között magyar és külföldi turisták is értékelték a versenyben részt vevő 9 települést.

A Zalai Hírlap, a Pannon Lapok Társasága lapjaival együtt 3 évvel ezelőtt a Napló hagyományaira építve indította el a Legkedveltebb nyaralóhely versenyt. Zalában 9 település, Balatongyörök, Gyenesdiás, Hévíz, Kehidakustány, Keszthely, Lenti, Vonyarcvashegy, Zalaegerszeg és Zalakaros szállt versenybe a kitüntető címért.

A Zalai Hírlap főszerkesztője, Virrasztó Zsolt elmondta, hogy ennek a versenynek az a különlegessége, hogy az adott településen nyaralók nem csak pénztárcájukkal, hanem véleményükkel és ott létükkel is kifejezhetik elégedettségüket. A versenyben településenként 50 magyar és 20 külföldi nyaraló válaszolt a tíz kérdésből álló kérdőívre. Így maximálisan 3500 pontot gyűjthetett egy település. A győztes Gyenesdiás 3253 ponttal nyerte meg a versenyt.

Gál Lajos polgármesternek, Virrasztó Zsolt adta át az elismerést, a győzelemmel járó márvány emléktáblát. A legkedveltebb zalai nyaralóhely versenyben Keszthely megelőzve Hévíz városát 2985 pontot gyűjtött be, ezzel a 7. helyen végzett. A településekre interneten is lehetett szavazni. Az ebben a formában leadott voksokból a tavalyi győztes, Zalakaros kapta a legtöbbet, szám szerint 6160 szavazatot. Ezzel az eredménnyel különdíjat vehetett át a település alpolgármestere, Kötő Attila. (tvkeszthely.hu)Newer news items:
Older news items: