KeszthelyStart.hu

RSS
KeszthelyStart
2018. Mar. 23.

Friss hírek

Nyugat-Balaton: a lengyel vendégek számának növelése a cél PDF Nyomtatás E-mail
Nyugat-balatoni hírek
Írta: Administrator   
2011. szeptember 15. csütörtök, 14:11

Nyugat-Balaton: a lengyel vendégek számának növelése a cél. Lengyel újságíróknak és utazásszervezőknek szervezett study tourt a Nyugat-Balatoni Turisztikai iroda. A résztvevők a térséggel és a turisztikai kínálattal ismerkednek.

A csoport - újságírók, utazási irodák képviselői és utazásszervezők - Keszthellyel és a környékbeli településekkel, és ezek turisztikai kínálatával: nevezetességeivel, látnivalóival, programkínlatával és szállodáival ismerkedik. A tanulmányút célja, hogy hírét vigyék Lengyelországban térségünknek, és minél több lengyel vendég érkezzen a Balatonhoz.

A lengyelek egyre inkább érdeklődnek hazánk, és a Balaton térsége iránt. Az igényekhez igazodva a Nyugat-Balatoni turisztikai iroda a térséget bemutató Travel magazinját már lengyel nyelven is megjelenteti, ez iránt is egyre nagyobb az igény az utazási, turisztikai vásárokon és kiállításokon. A mostani study touron résztvevő újságírók cikkeikkel is hírét viszik térségünknek, amivel minél több lengyel érdeklődését felkeltheti a Balaton iránt, és az utazásszervezők révén talán még több lengyel vendég érkezik majd ide. (Keszthelyi Televízió)Newer news items:
Older news items: